Prostředek čisticí a mycí Cleamen 300/400 univerzální sanitární 1000 ml

Výprodej -10%
Kód produktu
U090254
EAN
8594011504593
Balení
1 kus

Do vyprodání

  • 210 Kč
  • 189 Kč
  • s DPH
  • / ks
  • 156,20 Kč bez DPH

Popis

Prostředek určený pro denní úklid sanitárních a umývárenských prostor. Odstraňuje nečistoty, skvrny a povlaky od vodního kamene i ostatní běžné nečistoty a minerální usazeniny.
Používá se ve velmi malé koncentraci viz. tabulka. Pomocí rozprašovače se nanáší na toaletní mísy, pisoáry, keramické obklady, vodovodní baterie, sprchové kouty a ostatní zařizovací předměty. Je vhodný i na mopování podlah odolných kyselinám. Tímto prostředkem lze čistit i vnitřní části toaletních mís a pisoárů. Přípravek má příjemnou dlouho zanechávající vůni.

Před použitím si vždy přečtěte označení a informace o přípravku!Při práci používejte příslušné ochranné pracovní pomůcky.

Dávkování / ředění:Při použití 1l lahve.

1. Připravíme si láhev určenou k ředění nebo vědro (kbelík), do které/ho budeme roztok připravovat.2. Do láhve určené k ředění nebo do vědra nalijeme poměrnou část vody, v závislosti na požadovaném objemu ředěného roztoku.3. Vezmeme láhev s koncentrátem a nadávkujeme požadované množství koncentrátu (pomocí vodoznaku a objemové stupnice na láhvi).4. Přelijeme přímo nebo za pomoci trychtýře odměřené množství koncentrátu do ředicí nádoby.5. Připravený naředěný roztok aplikujeme dle Vámi zvoleného technologického postupu.
Při použití 5l kanystru doporučujeme použít výpustný kohout.Výpustný kohout namontujeme místo víčka, v uzavřené poloze kanystr překlopíme.

Newsletter

Přihlaste se k odběru novinek a budete vědět o zlevněném zboží i novinkách jako první.

Kontakt

AUREDNIK CS, spol. s r.o.
Adresa: Hlavní 84, 267 01 Trubín
Telefon:+420 311 706 361, 363, 366
E-mail:info@aurednik.cz
Web:www.aurednik.cz

Facebook  Pinterest  Instagram

© 2018 AUREDNIK CS

Přihlášení uživatele

Uživatelé z původního e-shopu zaregistrujte se, prosím, znovu.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.