Sada pro průzkumníka Discovery Basics EK90

Kód produktu
K31577
EAN
0785104930889
Balení
1 bal

Na objednávku

  • 1 699 Kč
  • s DPH
  • / bal
  • 1 404,13 Kč bez DPH

Popis

Jedná se o sadu Discovery Basics EK90, která obsahuje mnoho nástrojů pro zkoumání, pozorování a skvělou zábavu při venkovních aktivitách. Díky této sadě můžete snadno své outdoorové aktivity učinit více vzdělávacími a vzrušujícími. Binokulární dalekohled je vhodný k pozorování okolí a sledování ptáků a zvířat. Je založený na střechovém hranolu, kompaktní a snadno se používá. Poskytuje jasný a vysoce kontrastní obraz.

Turistická výbava zahrnuje kompas se skládacím designem, LED čelovku, náramek s křesadlem pro přežití, multifunkční píšťalku a dynamo LED svítilnu. Kapalinový kompas se střelkou směřující k severu je tou nejlepší volbou pro pěší turistiku. Je doplněn štěrbinou pro zaměření cíle a zaměřovacím drátem pro snadnou orientaci v terénu. K dispozici jsou dvě svítilny: čelovka je ideální pro průzkum jeskyní a jiných špatně osvětlených míst, protože vaše ruce zůstanou volné; dynamo LED svítilna, která nevyžaduje baterie, je skutečnou „kouzelnou hůlkou“ pro každou nouzovou situaci. Zajímavým nástrojem je náramek s křesadlem pro přežití. Lze jej použít k rozdělání ohně i jako náhradní lano – v případě potřeby můžete náramek vždy rozvinout a získat z něj lano. Píšťalka je zařízení se třemi funkcemi: přímo vydává signály a zároveň slouží jako kompas a teploměr.

Pro zvídavé průzkumníky jsou nejužitečnějšími předměty v sadě takové nástroje, jako jsou lupy, síťka na motýly a pinzeta. Můžete je použít k chytání a zkoumání brouků, pavouků a motýlů přímo na místě.

A pro příznivce aktivních her v přírodě budou skutečným pokladem dvě vícekanálové vysílačky. Můžete komunikovat až na vzdálenost 3 km a používat hlasové ovládání. Jedná se o plnohodnotné vysílačky s automatickým potlačením šumu a funkcemi ovládání radiových frekvencí. Vysílačky jsou napájeny standardními bateriemi.

Klíčové vlastnosti:Sada pro průzkumníka s binokulárními dalekohledy a vysílačkamiDalší nástroje pro studium přírody a orientační běhSkvělá volba pro aktivní koníčky a outdoorové aktivitySoučástí sady je batoh na přenášení a uložení předmětůBaleno v barevné značkové krabic:

Obsah sady:Binokulární dalekohledDynamo LED svítilnaPíšťalka „3 v 1“Nádoba na hmyzRuční lupaVysílačky – 2 ksSíťka na motýlyPinzetaKompasČelovkaNáramek s křesadlem pro přežitíHračky ve tvaru hmyzu – 6 ksBatohUživatelská příručka a záruční list

Newsletter

Přihlaste se k odběru novinek a budete vědět o zlevněném zboží i novinkách jako první.

Kontakt

AUREDNIK CS, spol. s r.o.
Adresa: Hlavní 84, 267 01 Trubín
Telefon:+420 311 706 361, 363, 366
E-mail:info@aurednik.cz
Web:www.aurednik.cz

Facebook  Pinterest  Instagram

© 2018 AUREDNIK CS

Přihlášení uživatele

Uživatelé z původního e-shopu zaregistrujte se, prosím, znovu.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.